Stellendam

21 mei 2015

 

Door een toenemende vraag hebben wij besloten om de materieel vloot uit te breiden met een hogedruk wegdekreiniging machine welke gebouwd zal worden op een MAN 6 x2 chassis.

Het voertuig zal uitgerust worden met een 300 bar - max 130 L/min hogedrukpomp en een luchtverplaatsing van ruim 20.000 m³ per uur. De reinigingsinstallatie is voorzien van vlakstraal nozzles en roterende nozzles, per project kan er bepaald wat het beste reinigingsbeeld geeft.

De reinigingsbreedte is variabel instelbaar van 2,5 meter tot maximaal 3.5 meter breed, om vette en olieachtige verontreinigingen te kunnen reinigen is het voertuig tevens uitgerust met een installatie waarmee reinigingsmiddelen direct op het wegdek aangebracht kunnen worden.

Om lastige plekken te kunnen bereiken is het voertuig uitgerust met een haspel waarop 30 meter hogedrukslang aanwezig is waar een hogedrukpistool op aan gesloten kan worden.

Verder is het voertuig nog uitgerust met een rolborstel onder het voertuig en een gootborstel aan de rechterkant om vaste bestanddelen op te kunnen vegen.

Het voertuig zal worden geleverd door MAN Dealer Thieu Van Dorst uit Roosendaal en bij BekkerLaGram uit Waalwijk worden opgebouwd.

 

 

Site 1

 

 

 

Site 2